Diktim politik

 

Diktim politik


Dronët fluturojnë në ajër, por komunikimi politik për disa i besohet ende (mjafton të mendoni për parlamentarët, kryetarët e komunave, qeveritarët) improvizimit, vulgaritetit, vullnetarë,ve ekspertëve të vetëshpallur dhe gjysmëanalfabetëve.

Ne kemi konsoliduar përvojën tonë nëpërmjet çdo lloj fushate elektorale komunale, rajonale, kombëtare dhe evropiane dhe për çdo nivel institucional. 

Ne e njohim mekanizmin kompleks ministror dhe kemi operuar në këtë sektor që nga viti 2001 në çdo nivel, të impenjuar personalisht në 5 legjislatura.

Ne jemi në gjendje të shoqërojmë rritjen e një politikani dhe të dizejnojmë evolucionin, së bashku me të dhe për të.

Përmes punës në ekip ne jemi në gjendje të ofrojmë një ndihmë golbale që përfshin rrjetet sociale, zyrën e shtypit tradicional, ghost writing (shkrimet me autorësi të deleguar) dhe një strategji komunikimi që kalon përmes promovimit në TV, radio dhe gazeta.