Skill Press

 

Skill Press


Në Itali, rreth 5 milionë njerëz lexojnë së paku një eBook në vit.

Bota, gjithashtu nga ky këndvështrim, ka ndryshuar dhe imaterialiteti përbën lirinë e shtypit dhe mundësinë e formimit dhe të informimit të asaj se për qytetërimin njerëzor shprehet shpikja e karaktereve të luajtshme nga Johannes Gutenberg.

Aftësia, përmes aktivitetit redaktues të "The Skill Press", ofron një shërbim të redaktimit, grafisë doganore dhe botimit në platformat Amazon dhe Kindle për botime të specializuara ose akademike.

Të gjithë autorët tanë dallohen nga autoriteti, kompetenca dhe besueshmëria e tyre në fushën e tyre profesionale apo studimi.


 
1931511093
1610083162
Detenzione e commercio di armi-3
Legittima difesa
Dal dieselgate alla mobilità sostenibile
Corrado Clini-3